Foto: Bildbyrån


Annons: ⇢ William Hill - Få 100 kr som freebet när du sätter in 200 kr!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Grannlandet dras med bekymmer. Norrmännen kommer nämligen att få klara sig utan mittsexan Bjarte Myrhol under Europamästerskapet. 37-åringen oroas av stora magproblem och tvingas till operationsbordet för att kunna återhämta sig.
– Jag är så klart otroligt besviken över att inte få spela EM, säger Myrhol till VG.

Han hade tidigare opererats för just dessa bekymmer. Det handlade om ett hål tarmen, som man blev tvungen att åtgärda. Detta gjordes – men uppenbarligen försvann inte problemen för Bjarte Myrhol.

– Jag fick tillbringa dagen före julafton på sjukhus. Smärtorna kommer från ingenstans, det är så smärtsamt som något kan vara, säger Myrhol till VG.

Hålet i tarmen åtgärdade man genom operation senast i november. Och nu behöver Myrhol gå under kniven ytterligare en gång. Han uttrycker stor besvikelse över att missa mästerskapet.

– Jag är så klart otroligt besviken över att inte få spela EM. Samtidigt vill jag verkligen göra den här operationen eftersom jag har haft så ont de senaste månaderna, säger han till VG.

Norska handbollslandslaget ersätter Skjern-spelaren med Tom Kåre Nikolaisen, till vardags i Kolstad.
Bjarte Myrhol, som opereras den 2 januari, anses vara en av världens absolut bästa på sin position. I Norges grupp finns Portugal, Frankrike och Bosnien & Hercegovina.