Unibet

Här kan du se vilka kanaler som kommer att visa de olika matcherna under damernas handbolls-EM 2022. Turneringen spelas den här gången som ett delat mästerskap i Slovenien, Nordmakedonien och Montenegro under perioden 4-20 november . Det svenska landslaget är ett av de 16 lagen som är med och tävlar, vilket gör att intresset för att följa turneringen kommer vara mycket stort.

Det är Viaplay Group som köpt rättigheterna till mästerskapet, vilket innebär att matcherna kommer att visas i kanaler som TV3, TV10 och V Sport Extra, samt att du kan streama dessa hos Viaplay. Notera att tiderna som angivits i tablån är starttiden för matchen och att sändningarna kan komma att starta en stund innan.

Komplett TV-tablå för Dam EM 2022

Montenegro - Frankrike
Danmark - Norge
Unibet

TV-tablå för huvudrundan EM 2022

Datum Tid Match Kanal
Torsdag 10 november 18:00 Kroatien – Slovenien TV6
Torsdag 10 november 20:30 Ungern – Danmark TV6
Fredag 11 november 18:00 Nederländerna – Tyskland V Sport Extra
Fredag 11 november 20:30 Rumänien – Spanien TV10
Lördag 12 november 18:00 Kroatien – Danmark TV6
Lördag 12 november 20:30 Norge – Sverige TV6
Söndag 13 november 18:00 Nederländerna – Spanien V Sport Extra
Söndag 13 november 20:30 Frankrike – Montenegro TV6
Måndag 14 november 18:00 Norge – Slovenien TV6
Måndag 14 november 20:30 Ungern – Sverige TV6
Tisdag 15 november 18:00 Rumänien – Montenegro TV10
Tisdag 15 november 20:30 Frankrike – Tyskland TV6
Onsdag 16 november 15:30 Rumänien – Tyskland V Sport Extra
Onsdag 16 november 15:30 Ungern – Slovenien TV10
Onsdag 16 november 18:00 Kroatien – Sverige TV6
Onsdag 16 november 18:00 Nederländerna – Montenegro V Sport Extra
Onsdag 16 november 20:30 Norge – Danmark TV6
Onsdag 16 november 20:30 Frankrike – Spanien TV10

TV-tablå för slutspelet Dam EM 2022

Datum Tid Match Kanal
Fredag 18 november 15:00 Match om femteplats TV6
Fredag 18 november 17:45 Semifinal 1 TV6
Fredag 18 november 20:30 Semifinal 2 TV6
Söndag 20 november 17:45 Bronsmatch TV6
Söndag 20 november 20:30 Final TV6

Observera att våra handbolls em 2022 tv tider och kanaler kan komma att ändras samt att Handbolls-em.se ej ansvarar ej för detta. För senaste info rekommenderar vi att ni besöker Viaplay.se.

Annons: ⇢ LeoVegas - Få 100 kr i gratisspel

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

📺 Fullständig tablå med tv tider handbolls Dam EM 2022

Sändningarna ifrån damernas handbolls EM 2022 kommer i Sverige att visas i Viaplay Groups kanaler. Bolaget som tidigare gick under namnet NENT Group bytte nyligen namn för att tydligare förknippas med deras produkter. De specifika kanaler som kommer att sända allting är TV6, TV10 och V Sport Extra där den förstnämnda kommer att sända alla Sveriges matcher. Innan själva matcherna drar igång brukar ett försnack att hållas, där läget i lagen samt möjliga utfall diskuteras mellan experter och programledare.

TV-rättigheter för kommande handbolls EM

Även för EM 2024 och 2026 är det Viaplay Group som innehar rättigheterna till de nordiska sändningarna. Detta innebär att du även under dessa år kommer kunna följa matcherna i deras kanaler, såväl under herrarnas som damernas turneringar. TV-huset kommer även visa världsmästerskapen som äger rum år 2023 och 2025.

🇸🇪 Sändningar av Sveriges EM-matcher

Här listar vi samtliga sändningstider för Sveriges matcher under damernas handbolls EM 2022. På förhand har laget tre matcher framför sig, som alla spelas under gruppspelet. Lyckas man avancera till mellanrundan väntar ytterligare tre matcher, som precis som övriga matcher kommer att visas i någon av de svenska tv-kanalerna.

  • Fredag 4 november kl. 20:30 Sverige-Serbien
  • Söndag 6 november kl. 18:00 Slovenien-Sverige
  • Tisdag 8 november kl. 20:30 Danmark-Sverige

Samtliga tider är angivna i svensk tid

🖥️ Titta på EM online – Streama damernas handbolls EM live

Har du inte möjlighet att sitta framför en tv så kan du även streama handbolls EM live hos Viaplay. Här kan du genom deras handbolls EM stream se matcherna i realtid, men även i efterhand om du inte har möjligheten att se matchen när den faktiskt spela. Förutom att följa handbolls EM kan du hos Viaplay ta del av ett mycket brett utbud av filmer, serier och sport.

Att streama mästerskapet hos Viaplay för med sig en mängd fördelat jämfört med att se på matcherna via de linjära kanalerna. Här kan du nämligen pausa sändningen om du har ett behov av det, samt att du vid vanliga reklamuppehåll får ta del av exklusiva kommentarer ifrån experterna.

För att kunna streama handbolls EM hos Viaplay gäller det att du väljer paketet Viaplay Total som inkluderar deras sportutbud. Förutom handboll har Nent Group rättigheter till en mängd andra mästerskap och ligor som du med ett konto kan följa på ett och samma ställe.

Streama handbolls EM 2022 via mobil och surfplatta

En av de absolut största fördelarna med att streama handbolls EM är att du får en mycket större frihet i att titta på matcherna var du än befinner dig. När man är på språng är det enklast att då följa matcherna i mobilen eller på surfplattan, vilket du enklast gör i Viaplays applikation som finns tillgänglig för både iOS och Android. Här navigerar du dig smidigt mellan alla sändningar och kan även fortsätta spela de matcher som du påbörjat att följa på andra enheter.

Visar Viafree EM-matcherna?

I Viaplay Groups stall finns inte bara streamingtjänsten Viaplay, utan även gratistjänsten Viafree som visar en stor del av deras utbud helt kostnadsfritt. Tyvärr kommer inte matcherna ifrån handbolls EM finnas tillgängliga för streaming här, utan vill du se matcherna online så är det Viaplay som gäller.

Streama handbolls EM via spelbolagen

Förutom att tv-husen har rättigheterna till sändningar ifrån stora mästerskap, brukar även spelbolagen kunna erbjuda visningar av utvalda matcher på sina plattformar. Att ett bolag som erbjuder odds på en EM-match även tillåter spelarna att följa mötet hos dem blir allt vanligare och gynnar på flera sätt deras affärsidé. Förutom att de får spelarna att stanna längre på deras sajter gör detta att det blir enklare att erbjuda liveodds till spelarna för den specifika matchen.

Vilka krav som ställs för att man ska kunna streama en handbollsmatch hos ett spelbolag skiljer sig åt. I vissa fall räcker det att man har ett konto hos spelbolaget i fråga, medans andra endast visar matchen för de som satsat en viss summa på mötet. Se därför till att titta upp vilka villkor som gäller i god tid innan matchen drar igång.

⏰ När börjar Handbolls EM 2022?

Fredagen den 4 november inleds årets Europamästerskap på damsidan, som nu arrangeras i Slovenien, Nordmakedonien och Montenegro.

📺 Vem sänder Handbolls EM i år?

Det är Viaplay Group som har rättigheterna till såväl herrarna som damernas Europamästerskap. Matcherna kommer därmed att visas i deras kanaler TV3, TV6 och TV10.

📱 Kan jag streama matcherna ifrån Handbolls EM?

Samtliga matcher kommer finnas tillgängliga hos streamingtjänsten Viaplay. Här kan du läsa mer om att streama Handbolls EM.

🎙️ Experter, kommentatorer och programledare under handbolls EM 2022

För att komma i rätt stämning är det viktigt att det är passande profiler som leder tittarna genom handbollssändningarna. Viaplay Group (tidigare NENT Group) har nu presenterat sin uppställning av programledare och kommentatorer som kommer att leda oss genom turneringen i Slovenien, Nordmakedonien och Montenegro.

Informationen nedan var aktuell för herrarnas EM 2022 i januari, vi återkommer med mer information så snart vi vet vilken uppställning som finns med under damernas turnering.

Välmeriterade Suzanne Sjögren kommer leda studiosändningarna tillsamman med experterna Johanna Ahlm, Martin Frändesjö och Ola Lindgren.

Under matchernas gång kommer Robert Perlskog, Anders Bjuhr, Albin Falk Hansson och Robert Tennisberg kommentera allt som sker på planen. Expertkommentatorer blir Claes Hellgren och Kristján Andrésson, samtidigt som Jonatan Lindquist, Per Forsberg och Robert Tennisberg rapporterar.