Handbolls-EM – En utmärkt bettingmöjlighet

Ett mästerskap är höjdpunkten för alla som fattat tycke för en sport och är den största händelsen för både utövare och supportrar. Det är där hjältar föds, och där varje millimeter kan vara skillnaden mellan att bli en vinnare eller en förlorare. Ett EM är av den anledningen ett utmärkt tillfälle att spela på och vi vill här hjälpa dig att komma igång med din betting på herrarnas handbolls EM 2024.

Österrike - Färöarna
ComeOn
 • Bonus: 100% upp till 500 kr

 • Om. krav: x6, min odds: 1.8

 • Läs mer om regler & villkor

18+. Endast nya spelare. 100% Min. Insättning 100 kr, max bonus 500 kr. 6x omsättning på betting, minsta odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Se fullständiga regler & villkor på Comeon.com. Spela ansvarsfullt. Spelpaus.se I www.stodlinjen.se

 • Sätt in 100 kr – Få 100 kr extra

 • Om. krav: Utan omsättningskrav

 • Läs mer om regler & villkor

18+, välkomstbonusen gäller endast nya kunder. Minsta insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Du kommer inte att kunna få bonuserbjudandet om du gör en insättning med någon av följande insättningsmetoder: Entercash, Hipaymistercash, Paysafecard, Neteller eller Skrill. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt.

Expekt logga
 • Upp till 1500 kronor i matchat gratisspel

 • Om. krav: Utan omsättningskrav

 • Läs mer om regler & villkor

Välkomstbonusen gäller endast nya kunder. Minsta insättning 100 kr, maxbonus 1500 kr. Erbjudandet gäller på spel med min. odds 1.80, både för singelspel och kombinationsspel. I ett kombinationsspel måste oddsen sammanlagt vara minst 1.80. Giltig i 60 dagar. 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Odds: Vinnare av herrarnas Handbolls-EM 2024

  TBA TBA TBA
🇩🇪 TBA TBA TBA
🇪🇸 TBA TBA TBA
🇩🇰 TBA TBA TBA
🇸🇪 TBA TBA TBA

Matchodds under herrarnas Handbolls-EM 2024

Frankrike - Nordmakedonien
Tyskland - Schweiz
Nederländerna - Georgien
Portugal - Grekland
Slovenien - Färöarna
Danmark - Tjeckien
Norge - Polen
Sverige - Bosnien & Hercegovina
Österrike - Rumänien
Island - Serbien
Ungern - Montenegro
Spanien - Kroatien
Bosnien & Hercegovina - Nederländerna
Tjeckien - Portugal
Polen - Slovenien
Färöarna - Norge
Georgien - Sverige
Grekland - Danmark
Montenegro - Island
Rumänien - Spanien
Schweiz - Frankrike
Kroatien - Österrike
Nordmakedonien - Tyskland
Serbien - Ungern
Bosnien & Hercegovina - Georgien
Tjeckien - Grekland
Polen - Färöarna
Danmark - Portugal
Norge - Slovenien
Sverige - Nederländerna
Kroatien - Rumänien
Nordmakedonien - Schweiz
Serbien - Montenegro
Frankrike - Tyskland
Island - Ungern
Spanien - Österrike

Spelbolag med odds på Handbolls EM 2024

LeoVegas logo
 • Gratisspel värde 100 kronor
 • Om. krav: Inget omsättningskrav

 • Läs mer om regler & villkor

18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

 • Sätt in 100 kr – Få 100 kr extra

 • Om. krav: Utan omsättningskrav

 • Läs mer om regler & villkor

18+, välkomstbonusen gäller endast nya kunder. Minsta insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Du kommer inte att kunna få bonuserbjudandet om du gör en insättning med någon av följande insättningsmetoder: Entercash, Hipaymistercash, Paysafecard, Neteller eller Skrill. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt.

Snabbare
 • Få bonus samt freespins och gold tokens

 • Om. krav: 8x bonus, min odds: 1.8

 • Läs mer om regler & villkor

18+ Nya kunder. Min insättning 100 kr. 100% Maxbonus 1000 kr + 10 spins + 100 guld tokens i live casinot. Omsättningskrav 8x på sport min. odds 1,80. Spins och guld tokens är omsättningsfria. Giltigt i 90 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela ansvarsfullt, Fullständiga Regler & Villkor gäller.

Österrike - Färöarna

Jämför oddsen under handbolls-EM 2024

Ett odds på ett visst spel skiljer sig ofta mellan de olika spelbolagen. Denna detalj är någonting som många nya spelare missar, vilket gör att man kan gå miste om möjligheten till större vinster. Att jämföra oddset hos olika aktörer innan man lägger sitt spel kan därför vara en mycket viktig detalj i ditt spelande.

Med hjälp av våra listor kan du hitta de bästa spelbolagen som tillhandahåller odds på handbolls-EM 2024 och även se vilka olika typer av erbjudanden, bonusar och kampanjer de erbjuder dig som spelare.

Känns det svårt att veta vad du ska spela på? Ta då gärna hjälp av våra speltips på Sveriges matcher, där vi tittar på vilka erbjudanden som är värda att betta på.

Hur beräknas oddsen?

Odds handlar om sannolikheten för olika utfall. Med hjälp av all tillgänglig information om lagen och de enskilda spelarna sätts oddsen utifrån vilka händelser som är mest troliga att ske. Ett odds kan ofta komma att ändras fram tills vi vet vilket utfall som faktiskt blir det rätta, vilket gör att tajming är en viktig del i spelandet.

Det finns ett flertal viktiga parametrar att räkna med om man vill kunna placera framgångsrika bets under ett mästerskap i handboll. Först och främst är det viktigt att hålla koll på vilka uppställningar de olika lagen har möjlighet att använda sig av. Är truppen i harmoni? Har laget i fråga några spelare skadade? Om så är fallet kan det bidra stort till utfallet av omgångarna du valt att lägga ditt intresse på.

En annan viktig faktor kan vara hur laget i fråga ligger till i turneringen. I ett mästerskap kan enskilda matcher hamna i något som skulle kunna beskrivas som ett taktiskt spel. Beroende på om ett lag har kvalat in till kommande omgångar i turneringen kan deras motivation vara trytande. Detta kan i sin tur innebära att ett lag som i vanliga fall borde vara favoriter kan visa sig vara ett dåligt val att spela på.

Vad kan man betta på?

Att spela på matchens resultat är det allra vanligast, det vill säga vinst till hemmalaget, bortalaget eller att mötet slutar oavgjort. För den som vill gå in ännu mer på detalj finns det spel med betydligt fler möjliga utfall för varje match. Här kan det handla om att spela på antal mål som görs, antalet röda kort som delas ut, eller det slutliga resultatet sett till antalet gjorda mål.

Ju mer specifikt ett spel är, desto svårare är det att pricka rätt, vilket i sin tur brukar innebära högre odds. Man kan också spela på den slutliga vinnaren i en grupp, eller den slutliga vinnaren av hela mästerskapet. Även här blir alternativen att spela på fler. Icke att förglömma är att ett mästerskap som handbolls-EM kan erbjuda stora möjligheter att spela live.

Live odds under handbolls-EM 2024

När man sitter och tittar på en match under handbolls EM kan det lätt hända att man får en känsla för vilket av lagen som kommer lyckas allra bäst. För den som på förhand inte har placerat ett spel på mötet, men ändå känner sig lockade till det finns idag möjligheten till så kallad livebetting, där man spelar under matchens gång.

Här kan man uppleva stora svängningar i oddsen, då dessa styrs av av vad som faktiskt sker på planen. Om ett lag som legat i underläge gör flera snabba mål kan oddsen plötsligt förändras, antingen till din fördel eller nackdel. Det gäller därför att alltid hitta rätt tidpunkt för att lägga just ditt spel.

Många matcher pågår samtidigt och det finns mängder med information på internet som du kan använda för att hitta det bästa möjliga livespelet. Hos spelbolagen brukar man kunna se en lista över samtliga matcher som spelas för stunden, där man även kan följa resultaten samt oddsens utveckling i realtid. På så sätt kan du hitta ditt guldläge att spela på.

Boostade odds – handbolls-EM 2024

Intresset för att spela på handbollsmatcher brukar öka i samband med att EM går av stapeln, vilket många spelbolag drar nytta av. Dessa brukar då välja att höja, det vill säga boosta, oddsen för ett visst utfall för att locka spelare att välja just deras spelbolag. Detta innebär i praktiken att du som spelare kan ta hem en betydligt större vinst hos just detta bolag jämfört med hos konkurrenterna.

Det handlar då oftast om matcher som får stor medial uppmärksamhet och som spelbolagen har anledning att tro att väldigt många spelare kommer att betta på. Ett gott exempel på detta är någon av Sveriges matcher.

Oavsett om man som spelare är ny eller befintlig kund kan man bli erbjuden boostade odds. Sannolikheten är hög att du kommer finna både en och annan kampanj på nätet inför mästerskapets början.

Spelobjekt under handbolls-EM 2024

1×2 – Vem vinner matchen

Det vanligaste spelobjektet är det klassiska 1×2-spelet. Det innebär att du spelar på vilket lag som vinner matchen, eller om matchen slutar oavgjord. Under EM står alltid något lag som hemmalag och något som bortalag, även om det spelas på neutral plan. Om du tror att det lag som står som hemmalag i matchen vinner, så spelar du en 1:a. Om du tror att bortalaget vinner så är det dags att spela en 2:a. I handboll så är det oavgjorda resultatet mer ovanligt än i andra sporter, vilket höjer oddsen på ett kryss och gör det också spelbart.

Över/Underspel

Handboll är en målrik sport där det görs mycket mål hela tiden. Över 50 mål i en match kan man räkna med ganska ofta, inte minst i mästerskapssammanhang. Under EM går det att spela på över- och underspel. Då innebär det att du som spelare väljer att spela på hur många mål det blir i matchen. Ett exempel kan vara att spela över 60,5 mål i en match. Då tror du att det blir fler mål än så totalt i matchen, från båda lagens sida. Det skulle i de flesta matcher generera höga odds. Man kan också spela under ett visst antal mål, för att hoppas på att det ska bli färre mål i matchen.

Långtidsspel

Spel som sträcker sig längre än för en enskild match brukar gå under namnet långtidsspel. Här går att spela på vinnaren av EM innan mästerskapet drar igång, kanske också hur långt Sverige kan gå i turneringen. Vissa spelbolag erbjuder även chansen att spela på vilken spelare som vinner skytteligan vid mästerskapets slut. Dessa spel görs alltså innan turneringen, och stängs så fort turneringen är igång.