Om Handbolls-EM.se

Arbetet med Handbolls-EM.se startade år 2017 och under den här tiden har sajten utvecklats till att bli en komplett guide för dig som vill hänga med i allt som rör turneringen. Sedan dess har vi årligen hundratusentals besökare i samband med att damerna och herrarnas Europamästerskap äger rum, då intresset för landslagen är som allra störst.

Handbolls-EM.se följde sitt första mästerskap i samband med herrarnas EM i Kroatien 2018 och under åren har det blivit ett stort antal matchrapporter från såväl landskamper, kvalificeringar och mästerskapsmöten. Här ser du ett urval av de turneringar som vi följt under åren:

Vi presenterar all nödvändig information som man kan vilja ta del av i samband med att turneringen spelas såsom spelschema, tabeller, TV-tider och matchresultat. Inför EM följer vi även hela uppladdningen, samt de träningslandskamper som Sverige tar sig an under säsongen. Detta för att ge dig en så bra bild av Sveriges chanser till framgång i mästerskapet som möjligt.

Företaget bakom sajten

Handbolls-EM.se är en del av Sportnyhet Sverige. Förutom handboll bevakar vi stora mästerskap i bland annat fotboll och ishockey.

Tipsa

Om ni vill tipsa oss om en nyhet så kan ni mejla oss på info@sportnyhet.com.

Kontaktuppgifter

Sportnyhet Sverige AB
Västra Kvarngatan 62
61132 Nyköping

Telefon: 079-3395109

Läs mer om oss på Allabolag

Kontakta oss på Handbolls-EM.se

Ni kan enklast nå oss genom att använda vårat kontaktformulär där det går att skicka ett meddelade till oss. Önskar du att komma i kontakt med en specifik person inom vår organisation hittar du våra kontakt uppgifter på sidan om vår redaktion.

Vår Redaktion

I redaktionen på Handbolls-EM.se finns såväl utbildade journalister som entusiastiska handbollssupportrar, som med sin kunskap ger en varierad rapportering med flera olika insynsvinklar.

Vi som jobbar med sajten har lång erfarenhet av att bevaka idrottsmästerskap och har tillsammans rapporterat från hundratals landskamper.
Som medlemmar i Svenska Sportjournalistförbundet har vi möjligheten att bevaka enskilda matcher och mästerskap på plats, samt göra exklusiva intervjuer med svenska och internationella spelare. Svenska Sportjournalistförbundet

Här hittar du mer information om oss som jobbar med sajten

Redaktionell Policy

  • Vårat främsta intresse är att delge besökarna med relevant information kring Europamästerskapet i handboll. Detta genom att skriva om relevanta händelser i handbollsvärlden, samt att sammanställa information som kan komma väl till nytta för den som är intresserad av ämnet.
  • Handbolls-EMs journalistik ska vara så nära sanningen som möjligt och baseras på bästa tillgängliga fakta och uppgifter. När rykten florerar väljer vi att avvakta med publiceringar tills faktisk fakta finns att delge besökarna.
  • Vi är källkritiska och utgår ifrån information som publicerats av officiella källor. I de sammanhang som vi gör antaganden innan faktiskt information finns, till exempel gällande hur en laguppställning eller ett spelschema kan komma att se ut, är vi tydliga med att skriva ut detta.
  • Vi försöker att hålla en neutral ställning i de saker som vi rapporterar kring. De artiklar som skrivits i form av åsiktsjournalistik (till exempel krönikor) är tydligt markerade med detta.
  • Handbolls-EMs journalister kan ta hjälp av AI-teknik i sitt arbete för att producera material. Detta kan ske till exempel genom om att få fram förslag på rubriker eller infallsvinklar till artiklar. Viktigt att tillägga är att allting vi publicerar är producerat, redigerat och faktagranskat av en människa.
  • Vi på redaktionen följer Journalistförbundets yrkesetiska regler.

GDPR

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med GDPR och vår behandling av personuppgifter.