Här presenterar vi resultaten ifrån samtliga matcher som spelats under handbolls-EM 2020. Turneringen spelas mellan 9-26 januari och kommer bjuda på en mängd spännande möten, där varje poäng är viktig för att lagen ska kunna ta sig vidare. Resultaten listas så fort som möjligt efter att matchen är spelad och under fliken Tabeller kan du se hur poängen påverkar den totala ställningen.


Annons: ⇢ 888sport - Få 100 kr bonus på din första insättning!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Handbolls VM 2020 resultat

Slutspelet

Laddar...

Huvudrundan

Laddar...

Kvalrundan

Laddar...

Resultat Handbolls EM 2020

På den här undersidan hittar du all information alla handbolls EM resultat. Vi bevakar mästerskapet och uppdaterar alla handbolls EM resultat direkt när matcherna är slut med resultat som vi hämtar ifrån EHF:s officiella hemsida.

Hur fördelas poängen i handbolls EM?

Varje enskild match som spelas under turneringen påverkar den totala poängställningen mellan lagen, som du kan se på vår sida med tabeller och grupper. Att vinna en match ger laget två poäng, samtidigt som man vid en förlust blir utan några nya poäng. Skulle mötet sluta oavgjort får lagen med sig en poäng vardera under gruppspelet.

För att avancera i mästerskapet gäller det både i gruppspelet och i mellanrundan att man blir ett av de två bästa lagen i sin grupp.