Här presenterar vi resultaten ifrån samtliga matcher som spelats under herrarnas handbolls-EM 2022. Turneringen spelas mellan 13-30 januari 2022 och kommer bjuda på en mängd spännande möten, där varje poäng är viktig för att lagen ska kunna ta sig vidare. Resultaten listas så fort som möjligt efter att matchen är spelad och under fliken Tabeller kan du se hur poängen påverkar den totala ställningen.


Annons: ⇢ 888sport - Få 100 kr bonus på din första insättning!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Livescore & Liveresultat för Handbolls EM

HANDBOLLS EM 2022 RESULTAT

🔢 Resultat Handbolls EM 2022 – Så fördelas poängen

På den här undersidan hittar du all information alla handbolls EM resultat. Vi bevakar mästerskapet och uppdaterar alla handbolls EM resultat direkt när matcherna är slut med resultat som vi hämtar ifrån EHF:s officiella hemsida.

Varje enskild match som spelas under turneringen påverkar den totala poängställningen mellan lagen, som du kan se på vår sida med tabeller och grupper. Att vinna en match ger laget två poäng, samtidigt som man vid en förlust blir utan några nya poäng. Skulle mötet sluta oavgjort får lagen med sig en poäng vardera under gruppspelet.

För att avancera i mästerskapet gäller det både i gruppspelet och i mellanrundan att man blir ett av de två bästa lagen i sin grupp.

🤾 Förlängning och straffläggning under handbolls EM

📣 Följ Handbolls EM via Livescore

Livescore hos spelbolagen

🇸🇪 Sveriges matchresultat i tidigare Handbolls EM