När handbolls-EM besöker Kroatien under 2018 så kommer fyra olika städer att stå som värdar för matcherna. I vardera utav dessa städer finns en större arena där matcherna kommer att hållas. Publikkapaciteten för dessa skiljer sig något åt, men man kan tydligt se att handboll börjar bli en sport somt ar sig in på de allt större arenorna.

Zagreb
Landets huvudstad och ett utmärkt resmål för den som vill ta del utav mästerskapet, då större del utav slutspelet kommer att spelas här. Här kommer man att använda sig utav multiarenan Zagreb Arena som har plats för 15 200 åskådare och därmed Kroatiens största sporthall.

Split
En utav landets mest kända turistorter och även staden som Sveriges grupp kommer att spela i. Spaladium Arena i staden har plats för en publik på drygt 11 000 under en handbollsmatch och användes även förra gången som mästerskapet hölls här.

Pore?
En mindre stad i landet belägen vid kusten som enbart kommer att användas under den första gruppspelsomgången. Även arenan Žatika sporthall som finns här byggdes inför det förra kroatiska mästerskapet och användes även under damernas EM 2014.

Varaždin
Den historiska staden ligget högt upp i landet vid gränsen mot Slovenien och Ungern. Stadens arena Varaždin Arena har tidigare använts i handbollssyfte och även för andra större evenemang.