Att se en match under handbolls-EM på tv går inte att jämföras med att se en match på plats i arenan. Detta kommer garanterat att bli en upplevelse man sent glömmer och ett måste om man är en stor supporter utav det svenska landslaget.

Vart köper jag biljetter?
Biljetter till handbolls EM 2018 finns till försäljning via de officiella hemsidan och deras samarbetspartner Ulaznice. Via den här länken kommer du direkt till försäljningen utav biljetter för mästerskapet.

Vad kostar en EM-biljett?
Priserna för en biljett till gruppspelet ligger på 150-300 HRK vilket motsvarar ca 200-400 svenska kronor. För en biljett till mellanrundan ligger priset på 350-500 HRK (450-650 kronor) och för en biljett till den stora finalen får man betala 800-1000 HRK (1000-1300 kronor).

Finns det biljetter kvar?
I dagsläget finns det biljetter kvar till Sveriges matcher mot Island och Serbien, men dock ej till mötet med värdnationen Kroatien som spelar i samma grupp. Dessutom finns möjligheten att se matcher under mellanrundan samt slutspelet utav turneringen, där samtliga matcher sker i städerna Varaždin och huvudstaden Zagreb.

Biljetter på andrahandsmarknaden
Att köpa biljetter till stora evenemang som dessa på andrahandsmarknaden kan kännas lockande om man själv inte har fått tag på några biljetter när dessa släpptes. Dock finns det en stor risk att biljetterna ej är giltiga, så därför rekommenderas det att man vänder sig till det officiella ombudet vid köp.