MATCH: Ungern – Sverige

 SPELTIPS: Sverige vinner

 SPELSTOPP: 20:30 21/1

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds:

1,92
888 Sport logga

Sverige har ingen möjlighet att ta sig till semifinal, nu tror jag att förbundskaptenen Kristján Andrésson kommer att rotera i startuppställningen.

Efter förlusten mot Norge står det klart att Sverige inte kommer att spela semifinal i årets mästerskap. Nu gäller det för de svenska spelarna att komma ifrån turneringen med hedern i behåll. I Sveriges senaste match mot Norge gjorde Sverige sin bästa insats i detta mästerskap. Trotts detta så blev det svensk förlust med 23-20.

Nu väntar Ungern som i senaste matchen vände ett underläge mot Slovenien till seger. För att Ungern ska kunna nå semifinal så krävs det att man besegrar Sverige.

I Ungerns lag måste Sverige se upp för duktiga linjespelaren Bence Bánhidi. Bence Bánhidi toppar Ungerns skytteliga med 24 mål, i senaste matchen gjorde Bánhidi 9mål. En annan spelare som Sverige måste få stopp på är Zsolt Balogh. Högernian med det fina spelsinnet ligger bakom många av Ungerns mål i detta mästerskap.

Jag tror att Sverige kan slappna på ett annat sätt än tidigare matcher, jag är övertygad att en spelare som Lukas Nilsson vill visa upp vilken duktig skytt han är. Därför väljer jag att spela:

888 annons

Speltips: Sverige vinner

Jag väljer att spela på Sverige som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige vill avsluta mästerskapet med hedern i behåll

  • Lucas Pellas gjorde 5 mål på 15 minuter i senaste matchen

  • Sverige har bättre målvakter än Ungern

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-EM.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.