MATCH: Sverige – Schweiz

 SPELTIPS: Sverige över 15,5 mål första halvlek

 SPELSTOPP: 20:30 10/1

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds:

1,91
888 Sport logga

Äntligen ska Sverige få chansen att spela ett stort mästerskap på hemmaplan igen. Jag tror att det svenska laget kommer att starta i ett rasande tempo.

Sverige har inför mästerskapet laddat upp med en dubbellandskamp mot Egypten. Det blev två stycken segrar men det viktigaste var att undvika att dra på sig skador. Sverige får inte drabbas av skador på nyckelspelare i mästerskapet ifall man ska ta sig hela vägen till finalhelgen på Tele 2.

Nyckelspelare i det svenska laget är spelmotorn Jim Gottfridsson, högernian Albin Lagergren samt målvaktsparet Mikael Appelgren/ Andreas Palicka. Albin Lagergren har inför mästerskapet störts av känningar i sin fot men ska nu vara redo för match.

I Schweiz lag återfinns 1 av turneringens största profiler Andy Schmid. Schmid är Schweiz stora spelfördelare och kommer i mästerskapet få en nyckelroll. Schweiz väljer ofta att plocka ut målvakten och spela 7 mot 6 i sitt anfallsspel. Detta medför en högre risk ifall man begår tekniska fel och jag tror Sverige tillsammans med en fullsatt arena i ryggen kommer stressa Schweiz till misstag som kan bli kostsamma.

888 annons

Speltips: Sverige över 15,5 första halvlek

Jag väljer att spela på Sverige över 15,5 mål första halvlek. Här är några orsaker till detta:

  • Ett fullsatt Scandinavium kommer att lyfta Sverige

  • Jim Gottfridsson har sett pigg ut under vänskapsmatcherna mot Egypten

  • Håll koll på Sveriges kantspelare Jerry Tollbring

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-EM.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.