MATCH: Spanien – Slovenien

 SPELTIPS: Över 53,5 mål

 SPELSTOPP: 20:30 24/1

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds:

1,94
William Hill logga

Slovenien spelar sin första semifinal i EM sedan hemmamästerskapet 2004. Den gången besegrade man Kroatien, nu står Spanien som motståndare.

Slovenien är sett till att vinna rätt matcher under mästerskapet. Den nya förbundskaptenen Ljubomir Vranjes har på kort tid fått till en bra lagsamanhållning där alla spelare känner sig trygga.

Att Slovenien skulle spela semifinal i årets mästerskap är en stor skräll. Innan mästerskapet startade gav Slovenskt EM-guld 51 gånger insatsen, nu mera får man 9 gånger insatsen. En viktig del till framgången har målvakten Klemen Ferlin varit. Ferlin jobbar med en annorlunda målvaktsteknik där han nästan alltid står på linjen istället för att komma ut och täcka av vinklarna.

Spanien har imponerat i årets mästerskap. De regerande mästarna är fortsatt obesegrade och har en bred trupp. Alex Dujshebaev har med sina 29 mål gjort flest mål av de spanska spelarna.

Jag tror att Spanien kommer försöka driva upp tempot i matchen och av den anledningen tror jag att det kommer bli många mål.

William Hill logga

Speltips: Över 53,5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 53,5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Spanien gjorde 153 mål i huvudrundan vilket ger 30,6 mål i snitt

  • Slovenien gjorde 137 mål i huvudrundan. 27,6 mål i snitt

  • Håll koll på Spaniens Aleix Gómez

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-EM.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.