MATCH: Kroatien – Österrike

 SPELTIPS: Över 54,5 mål

 SPELSTOPP: 18:15 16/1

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds:

1,94
William Hill logga

Det kommer att bli en festfull stämning när huvudrundan startar upp med matchen mellan de obesegrade lagen Österrike och Kroatien!

Hemmanationen Österrike har inlett mästerskapet på ett strålande sätt. 3 raka vinster i grupp B gör att Österrike för första gången sedan 2010 är med i huvudrundan i årets mästerskap.

Det är framförallt anfallsspelet som har imponerat i Österrike. Under gruppspelet gjorde man för 100 mål, vilket ger ett snitt på 33,3 mål per match. Detta kan man jämföra med exempelvis Sverige som gjorde 81 mål under gruppspelet.

En spelare som verkligen har stuckit ut hos Österrike är Nikola Bilyk. Bilyk som spelar tillsammans med Lukas Nilsson i Kiel har svarat för 28 mål under gruppspelet och är spelaren som styr Österrikes anfallsspel.

Kroatien kommer in med gott självförtroende till matchen. Man var aldrig riktigt hotade i gruppspelet och förbundskaptenen Lino Červar har mycket att glädje sig åt.

Jag tror att Kroatien kommer vinna denna matchen, men då jag tror att Österrike kommer fortsätta vara vassa i sitt anfallsspel väljer jag att spela på:

William Hill banner

Speltips: Över 54,5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 54,5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Österrike gjorde 100 mål på 3 matcher i gruppspelet

  • Kroatien gjorde 82 mål i gruppspelet

  • Håll koll på Österrikes Nikola Bilyk

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-EM.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.