MATCH: Sverige – Portugal

 SPELTIPS: Sverige -4.5

 SPELSTOPP: 18:00 21/1

 SPELBOLAG: Bet365

 Odds:

2,00

En rysarmatch för Sverige väntar mot Portugal där Blågult kan ta ett kliv mot semifinal. Då lär Sverige imponera.

Det var en sur förlust igår mot Danmark för Blågult. Efter en bra insats var Danmark ett mål starkare. Men Sverige lär få med sig gott självförtroende in till nästa match där Portugal väntar. Portugiserna har varit ett skrällgäng hittills och man står på samma poäng som Sverige i Huvudrundan. Men nu tar den portugisiska turen slut.

Den svenska erfarenheten, försvarsspelet och målvaktsspelet kommer att sätta stopp för Portugals semifinaldrömmar. Blågult är bättre framåt, bättre bakåt och bättre mentalt. Portugal är ganska bra framåt men något risktagande ibland, något som Sverige kan utnyttja i kontringar. Om Sverige till och med kan frustrera vissa danska niometersspelare så kan man även frustrera de unga bröderna Costa i Portugal och då är mycket vunnet. Försök undvika inspel på mittsexan Luis Frade så är den blågula segern i hamn.

Ett bra odds plus ett Sverige i toppform och med en revanschlusta gör att vi placerar ett spel hos Bet365 med förutsättningarna att Sverige börjar matchen med -4.5 mål, man behöver alltså vinna med fem mål för att spelet ska sitta. Detta till två gånger pengarna.

Speltips: Sverige -4.5

Jag väljer att spela på Svensk seger med minst fem mål. Här är några orsaker till detta:

  • Klasskillnad

  • Portugals tur är över.

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-EM.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Kristianstad - Hammarby