Svenska spel har varit svensk handbolls huvudsponsor sedan 1996. Men från och med 1 juli 2021 så kommer en ny huvudsponsor att kliva in och det är spelbolaget ATG som då tar över som ny huvudsponsor för svensk handboll. 

Avtalet mellan Svenska handbollsförbundet och ATG är skrivit fram till 2025 med en option på ytterligare två år efter det.

– I dessa coronatider känns det extra tryggt att gå in i ett långsiktigt avtal som kommer att ge oss resurser att utveckla Svensk Handboll ytterligare och fortsätta att satsa på såväl elit som bredd. ATG kommer också att bli en viktig stöttepelare i våra satsningar på jämställdhet, hållbarhet och mångfald. Handbollen ska även i fortsättningen beröra, vara tillgänglig för alla och vara en viktig samhällsbyggare, säger Robert Wedberg, generalsekreterare för Svenska Handbollförbundet i ett pressmeddelande.

ATG kommer att bli ny huvudsponsor för alla grenar inom svensk handboll och pengarna kommer att fördelas mellan Svenska handbollsförbundet, Handbollsligan, SHE och landslagen.