MATCH: Montenegro – Danmark

 SPELTIPS: Under 51.5 mål

 SPELSTOPP: 20:30 6/12

 SPELBOLAG: Nordicbet

 Odds:

1,72
Nordicbet logga

Hemmanationen Danmark ska sättas på prov på allvar i det här mästerskapet. Premiärmatchen städade man planenligt av mot Slovenien, men nu väntar betydligt tuffare motstånd i form av Montenegro. Ett Montenegro som hade ledningen mot Frankrike fram till slutminuterna men då tappade man segern och förlorade istället med 24-23.

Montenegro kommer till det här mästerskapet som en riktig outsider, det är ett lag som har en riktigt hög högsta nivå. Men laget har även flera spelare borta i den här turneringen så det var många frågetecken inför premiären mot Frankrike. Men jag tyckte Montenegro visade i matchen genom att man verkligen kommer bli ett lag att räkna med. Det var stabilt både framåt och bakåt och man var ytterst nära att få med sig poängen från premiärmatchen.

Ser man till oddsen iför så är Danmark stora favoriter, alldeles för stora favoriter om du frågar mig. Du får blott 1.25 på en dansk seger vilket jag tycker är alldeles för lågt. Absolut Danmark har en större bredd och spelar dem 100 gånger mot varandra så kommer Danmark vinna mer matcher än Montenegro, men att de är så stora favoriter håller jag inte med om.

Montenegro visade i premiären att man inte släpper till onödiga mål i defensiven. Något som även Danmark visade där målvakten Sandra Toft gjorde en fin insats i premiären. Fortsätter de både lagen på den inslagna vägen från första matchen tror jag detta kommer bli en tätt och målsnål historia.

Jag tror inte som spelbolagen verkar tro att Danmark ska vinna den här matchen enkelt utan här tror jag mer på en match som kommer sluta liknande Montenegros premiärmatch mot Frankrike, jämnt och med inte allt för mycket mål.

Så därför kommer jag spela under 51.5 mål i matchen till oddset 1.72

Speltips: Under 51.5 mål

Jag väljer att spela på Under 51.5 mål. Här är några orsaker till detta:

  • Två lag som har en stabil defensiv

  • Danmarks målvakt var riktigt stabil i första matchen mot Slovenien

  • Montenegro gjorde en bra insats i premiären mot Frankrike

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-EM.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här


Savehof - Ystads IF
Kristianstad - Malmo