MATCH: Danmark – Slovenien

 SPELTIPS: Över 50.5 mål 

 SPELSTOPP: 20:30 4/12

 SPELBOLAG: Nordicbet

 Odds:

1,72
Nordicbet logga

Hemmanationen Danmark ska kliva in i turneringen och man gör det som stora favoriter mot Slovenien. Detta är en match där jag tror siffrorna kan rinna iväg för hemmanationen och därför kommer jag spela på att det blir ett målkalas i matchen.

Danmark mot Slovenien här ska det vara klasskillnad mellan lagen, hemmanationen är ett mycket bättre handbollslag än Slovenien och i genrepen inför mästerskapet visade Danmark att man verkligen är en nation som vill vara med och slåss om topplaceringarna. Förvisso blev det dubbla förluster mot Norge, men det var två riktigt jämna matcher och Norge är inför turneringen tippade som storfavoriter att vinna EM. Så ett styrkebesked av Danmark bara dagar inför mästerskapet.

Slovenien å andra sidan är ett mål glatt lag men som i och med att man satsar mycket framåt även lämnar en del frågetecken i försvarspelet och det brukar allt för ofta rinna iväg målmässigt bakåt för Slovenien när man möter bättre nationer.

Med tanke på att Danmark ska gå ut och vinna den här matchen relativt enkelt samtidigt som Slovenien inte varit under 50.5 mål i någon av lagets 10 senaste matcher så tycker jag att spelet över 50.5 mål i matchen till oddset 1.72 är väldigt spel värt.

Speltips: Över 50.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 50.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Danmark ska vinna den här matchen enkelt och chansen att målen rinner iväg är stor

  • Sloveniens 10 senaste matcher har alla slutat med över 50.5 mål

  • Danmark spelar på hemmaplan vilket kommer ge dem en fördel

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-EM.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här