MATCH: Frankrike – Norge

 SPELTIPS: Under 51.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 18:00 20/12

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds:

1,87
William Hill logga

Nu har vi kommit till slutskedet av mästerskapet och det är finaldags. Och vilken final vi kommer bjudas på regerande mästarinnorna Frankrike ställs mot storfavoriten inför turneringen Norge. En match mellan kanske de två bästa landslagen i världen ska nu göra upp om guldet!

Detta tror jag kommer bli en riktigt bra handbolls match och det kan inte bli bättre än att det är i en final i ett mästerskap som lagen får möta varandra. Två riktigt starka lag som ställs på banan. Stjärnspelare på alla positioner gör att alla förutsättningar finns för en underhållande match.

Dock tror jag det kommer bli en målsnål final, båda lagen har grymma målvakter och finalnerverna kan spela in. Med två jämna lag som inte kommer bjuda på några enkla misstag eller ge sig på onödiga spel för att riskera något.

Så en tillknäppt tillställning som kommer bli jämn tror jag.

Spelbolagen har satt Norge som stora favoriter i den här matchen, alldeles för stora favoriter enligt mig. Oddset på Norge står i låga 1.40. Absolut Norge är kanske ett något bättre lag och har målmaskinen Nora Mörk en bra dag är Norge svårslagna men 1.40 är på tok för lågt i en sån här match och Frankrike är absolut inte ett så dåligt lag att de ska stå i 3.90 som seger. Detta kommer bli en jämn match som kan sluta hur som helst tror jag.

Banner William Hill

Speltips: Under 51.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på under 51.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Två starka lag som möter varandra

  • Båda lagen har starka målvakter

  • Finalnerver gör att jag tror målen kommer hållas nere

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-EM.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här