MATCH: Sverige – Danmark

 SPELTIPS: Under 60.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 20:30 19/1

 SPELBOLAG: Bet365

 Odds:

1,88

Gruppfinal i Huvudrundan står på spel mellan rivalerna Sverige och Danmark. Danskarna är favoriter till segern, men man kan hitta andra spelvägar in.

Det kommer att bli tufft, jämnt och rivalitet imorgon när Danmark och Sverige möts i Huvudrundan med start 20:30 i Hamburg. Båda lagen har gått obesegrade hittills i turneringen men danskarna är skyhöga favoriter hos spelbolagen, när det gäller att vinna matchen. Svensk seger kan vara spelvärd sett till oddset (4.25) men Blågult har sett till de senaste tio matcherna förlorat sex gånger mot Danmark. Det är dock två av fyra svenska segrar på de fyra senaste matcherna.

Vi kommer dock gå på underspelet i matchen där inget av lagen förmodligen kommer att kunna springa ifrån med några hiskeliga siffror. Sverige har kanske turneringens bästa försvarsspel och en av turneringens bästa målvakter (inte minst i dessa matcher). På andra sidan står ramstarka Danmark, som tog var svaga bakåt mot Nederländerna. Men danskarna har monstret Niklas Landin i mål och Emil Nielsen att byta av, detta i världens bästa målvaktsduo utan tvekan. Vi räknar med att inget av lagen vill ha ”hawaii” även om båda är bra på att springa. Nu är det allvar, och spel om semifinal, då vill man inte lämna saker åt slumpen.

Följ vår väg och spela på under 60.5 mål i matchen till 1.88 gånger pengarna hos Bet365. Det kan egentligen gå åt vilket håll som helst men endast 3 av 8 matcher (som lagen spelat i EM) har slutat i över 60 mål.

Speltips: Under 60.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på underspelet. Här är en anledning till detta:

  • Målvaktsspelet och försvarsspelet hos båda lagen.

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-EM.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Kristianstad - Hammarby