MATCH: Norge – Danmark

 SPELTIPS: Norge över 28.5 mål 

 SPELSTOPP: 20:30 18/12

 SPELBOLAG: Betsson

 Odds:

1,80
Betsson logga

Vi har kommit fram till semifinalerna och i den andra semifinalen för kvällen spelas mellan våra grannländer Norge och Danmark. De två nationerna som tillsammans skulle ha anordnat mästerskapet om inte covid-19 satte stopp för dessa planer och mästerskapet flyttades till enbart Danmark. Norge är stora favoriter att vinna hela turneringen och har imponerat stort såhär långt.

Det är två lag som känner till varandra väl som ställs på banan. Lagen mötte varandra i två genrep inför mästerskapet, två matcher som Norge vann med 27-25 och 29-26.

Under mästerskapet har Norge varit riktigt vassa och målen har haglat in från de norska spelarna. Något som är anmärkningsvärt är att Nora Mörk som leder den totala skytteligan har gjort hela 25 mål från straffpunkten den här turneringen.

Jag tror att Norge kommer vinna den här matchen då man är ett bättre lag än Danmark och att det kommer bli en målrik match.

Norge har inte gjort mindre än 28 i någon match under turneringen och lagets snittmål per match ligger på hela 34 mål vilket är enormt imponerade.

Så när man får oddset 1.80 på att Norge kommer göra över 28.5 mål i den här matchen så tycker jag det är helt klart spelvärt. Även fast Danmark har visat att de har en stabil defensiv så är Norge ett så pass bra lag att de kommer kunna luckra upp Danmarks försvar.

Speltips: Norge över 28.5 mål

Jag väljer att spela på Norge över 28.5 mål. Här är några orsaker till detta:

  • Norge har varit galet bra under hela mästerskapet

  • Norge har i snitt gjort 34,1 mål per match under mästerskapet

  • Norge har inte gjort mindre än 28 mål i någon av matcherna i detta EM

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-EM.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.