MATCH: Frankrike – Kroatien

 SPELTIPS: Kroatien +4.5

 SPELSTOPP: 18:00 18/12

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds:

1,83
William Hill logga

Nu börjar det dra ihop sig på allvar i handbolls-EM. Vi har kommit fram till semifinalerna och i den första semifinalen väntar mötet mellan regerande europamästarinnorna Frankrike och turneringens stora överraskning Kroatien.

Här tror jag det kommer att slut för turneringens skräll Kroatien. Frankrike är ett för bra landslag och Frankrike har bara vuxit och blivit bättre och bättre ju längre mästerskapet spelats.

Men Kroatien har imponerat framförallt försvarsmässigt under hela turneringen och jag tror inte dem kommer att ge upp utan en riktigt hård kamp.

Ser man till båda lagens resultat under turneringen så är det ofta resultatmässigt väldigt jämna matcher. För Frankrikes del har resultaten bara sprungit iväg något mot Sverige och mot Slovakien annars har det varit tajta matcher.

Nu när det vankas semifinal tror jag en del nervositet kan kicka in också speciellt hos fransyskorna som är storfavoriter att vinna den här matchen och alla räknar med att dem ska lyckas.

Jag tror dock att de kommer att lyckas med att besegra Kroatien men inte med några stora siffror. Så därför väljer jag att spela Kroatien +4.5 mål i matchen till oddset 1.83. De vill säga att Kroatien inte får förlora matchen med mer än 5 mål. En uppgift jag tror dem kommer att klara av.

Banner William Hill

Speltips: Kroatien +4.5

Jag väljer att spela på Kroatien +4.5. Här är några orsaker till detta:

  • Kroatien har varit ruskigt stabila bakåt

  • Frankrike är det bättre laget, men jag tror det kommer jämnare än många tror

  • Frankrikes matcher har genom turneringen varit relativt jämna målmässigt

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-EM.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.