MATCH: Sverige – Slovenien

 SPELTIPS: Under 56.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 20:30 17/1

 SPELBOLAG: Bethard

 Odds:

2,22

Dags för Huvudrundan och en svår nöt att knäcka för svensk del i form av gruppettan från Grupp D: Slovenien. En match som förhoppningsvis blir spännande och relativt målsnål.

Nu när det väntas första matchen i Huvudrundan så kan ni räkna med ännu jämnare matcher, om det är möjligt. Det har varit ett jämnt EM för alla hittills och nu börjar det brinna till ordentligt där de svagare nationerna är bortplockade. Slovenien har spelat jämnt i alla sina tre matcher med ett litet undantag för sjumålssegern mot Polen. Men att vinna med en eller två bollar, det kommer att bli lingot i Huvudrundan. Det brukar då bädda för lite mer målsnåla matcher, då inget lag sticker ifrån på ett hiskeligt sätt. Slovenien har förvisso spelat två matcher som gått 57 respektive 61 mål i detta EM, men det är inget man kommer lyckas med i samråd med Blågult.

En Andreas Palicka i form (eller Tobias Thulin) kommer att stoppa Slovenien från ett målkalas och Blågult har själva inte varit speciellt vassa framåt, konstigt nog. Lägg därtill den kanske viktigaste punkten av dem alla: På de tio senaste matcherna mellan Slovenien och Sverige har nio av dessa slutat i under 56.5 mål, vilket är det vi går på i detta speltips. Vi spelar på under 56.5 mål i matchen hos Bethard till oddset 2.22 (mycket bra odds).

Speltips: Under 56.5 mål totalt i matchen

Jag väljer att spela på underspelet rent målmässigt. Här är några orsaker till detta:

  • 9 av de 10 senaste matcherna länderna emellan har slutat i under 57 mål.

  • Bäddat för en jämn tillställning där inget lag drar ifrån.

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-EM.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Kristianstad - Hammarby