MATCH: Nederländerna – Tyskland

 SPELTIPS: Tyskland vinner

 SPELSTOPP: 18:15 14/12

 SPELBOLAG: Nordicbet

 Odds:

3,10
Nordicbet logga

Mellanrundan går in i ett avgörande skede där en förlust kan innebära skillnaden på om man har chansen att få spela semifinal eller är ute ur turneringen. För Nederländerna som jag inte tycker imponerat under det här mästerskapet så är det kniven mot strupen. För Tyskland är läget något ljusare, seger i den här matchen och Tyskland har allt i egna händer inför sista matchen i mellanrundan. 

Jag tror det kommer bli en tuff match mellan två nationer som har blandat och gett under turneringen. Men framförallt är det regerande mästarinnorna från VM senast Nederländerna som inte alls har imponerat på mig. Laget har spelat knackigt även om spelet de senaste matcherna har visat en positiv trend så tycker jag inte alls de kommit upp i samma nivå som under VM förra året.

Nu är chansen i princip körd för att Nederländerna ska kunna ta sig vidare till semifinalerna även om chansen fortfarande finns om alla resultat skulle gå deras väg. För Tyskland är situationen annorlunda, i och med att Tyskland vann mot Ungern senast så lever chansen om semifinal i allra högsta grad.

En seger mot Nederländerna och Tyskland kommer ha allt i egna händer inför den avgörande matchen mot Kroatien.

I den här matchen mot Nederländerna så är det just Nederländerna som anses vara favoriter mot Tyskland även om oddset på att Tyskland ska vinna har stadigt sjunkit hela tiden.

Men när man får över 3 gånger pengarna på att Tyskland vinner så anser jag det vara ett riktigt bra spel. Jag tycker lagen är jämnbördiga med varandra och det kan sluta hur som helst och då tycker jag att oddset på en Tysklandsseger är mycket mer spelvärt än tvärtom.

Speltips: Tyskland vinner matchen

Jag väljer att spela på Tyskland som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Jag tycker inte Nederländerna har imponerat alls i det här mästerskapet

  • Tyskland blandar sig på allvar in i kampen om semifinalplatserna vid seger

  • Oddset på Tyskland är väldigt trevligt sätt till förutsättningarna

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Handbolls-EM.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här


Savehof - Ystads IF
Kristianstad - Malmo