Fredagen bjuder på en fullspäckad EM-kväll där vi äntligen får svar på vilka två lag som kommer att göra upp om guldet i söndagens stora final. Här summerar vi allt du behöver veta för att kunna ta del av sändningarna från semifinalerna i handbolls EM 2024 på bästa sätt.

På Lanxess Arena i tyska staden Köln kommer den avslutande helgen för mästerskapet att äga rum. Sverige kunde redan under söndagen ta sig vidare från gruppspelet till semifinal, där Frankrike blir det sista hindret för att kunna garantera en medalj. Sverige kommer att spela den tidigare semifinalen, vilket ger maximalt med tid att förbereda sig inför den efterföljande medaljmatchen. Där kommer laget antingen att ställas mot Danmark eller Tyskland som gör upp i den senare semifinalen.

Tidigare samma dag spelas även en placeringsmatch på arenan, där segraren lämnar mästerskapet med en femteplats. Lagen som gör upp i denna kamp, som går att följa i TV10, är Ungern och Slovenien.

Streama semifinalerna kostnadsfritt

Har du inte tillgång till TV6 eller ett konto hos Viaplay finns möjligheten att följa matcherna hos de svenska spelbolagen. Band annat Bet365 erbjuder detta och det enda som krävs är att du har minst 1 krona insatt på ditt spelkonto, eller att du lagt ett spel under de senaste 24 timmarna.

Du kan skapa ett konto med hjälp av BankID och är på ett par minuter igång.

Frankrike-Sverige

Datum: Fredag 26 januari 2024
Avkast: 17:45
Spelplats: Lanxess Arena, Köln, Tyskland
Sändningen startar: 16:45
Kanal: TV6
Streaming: Viaplay

Tyskland-Danmark

Datum: Fredag 26 januari 2024
Avkast: 20:30
Spelplats: Lanxess Arena, Köln, Tyskland
Sändningen startar: 19:30
Kanal: TV6
Streaming: Viaplay


Kristianstad - Hammarby