Nu går det att köpa biljetter till Sveriges matcher under EM i Slovakien och Ungern. Sveriges herrlandslag spelar sina gruppspelsmatcher i den slovakiska huvudstaden Bratislava.

Den 13-30 januari 2022 så spelas handbolls EM i Slovakien och Ungern för herrar. Sverige är kvalificerade till Europamästerskapet och kommer att ställas mot Spanien, Tjeckien och Bosnien & Hercegovina i gruppspelet. Sverige tillhör Grupp E som är en av två grupper som spelar sina matcher i Slovakiens huvudstad Bratislava.

Nu kommer glädjebeskedet att det går att köpa biljetter till det kommande mästerskapet. I förra veckan släpptes biljetterna till gruppspelen i Ungern. Och nu en vecka senare går det att köpa biljetter till Sveriges matcher. Kravet för att kunna komma in på arenan är att man är fullvaccinerad, enligt Europeiska Handbollförbundet. Det går också i linje med Slovakiens inreseregler.

Annons: ⇢ ComeOn - Få upp till 750 kr i bonus

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Det går att köpa dagsbiljetter, där man kan få se två matcher under dagen. Eller så går det att köpa paket, där man får samtliga matcher för ett pris. Klicka HÄR för att hitta biljetterna till handbolls-EM 2022.