Fyra lag spelar om guldet i herrarnas handbolls-EM 2024. Inför morgondagens semifinaler kan vi nu presentera vinnaroddsen i mästerskapet där Danmark är störst favoriter till att vinna guldet.

Inför fredagens semifinaler mellan Sverige och Frankrike samt Danmark och Tyskland har spelbolagen presenterat odds för vinnarna av Europamästerskapet 2024 i Tyskland. Sverige är tredjehandsfavorit när det gäller en guldmedalj. Störst favoriter är Danmark som endast ligger i 1.60 gånger pengarna, en stor anledning till det är att de trefaldiga världsmästarna dominerat världshandbollen på senare år. Men det finns konkurrens om guldet i de regerande Europamästarna från Sverige men också i form av stora starka Frankrike samt värdnationen Tyskland.

I semifinalerna är Frankrike favorit mot Sverige där fransmännen står i drygt 1.60 gånger pengarna på seger medan Sverige står i drygt 2.70. Danmark är å sin sida skyhöga favoriter mot Tyskland med drygt 1.20 gånger pengarna på dansk seger mot 5.00 gånger pengen på tysk seger. Detta trots att Tyskland spelar inför 20 000 hemma-fans i Köln. Värdnationen är dock den nation som återstår i guldracet som har sämst odds på turneringssegern, detta är en konsekvens av att man har just Danmark i sin semifinal, vilket försvårar chanserna ännu mer.

Vinnare av handbolls-EM 2024 (Favoriter)

Oddsen nedan är presenterade av Bet365. Klicka på de gröna knapparna för att komma till spelbolagets hemsida.

Danmark
Frankrike
Sverige
Tyskland

Kristianstad - Hammarby