I mitten på januari går EM i handboll för herrar av stapeln. Nu har biljetter släppts till samtliga gruppspelsmatcher i Ungern för tre grupper. Biljetterna till Sveriges matcher i Slovakien släpps om drygt en vecka.

Efter ett VM utan publik och ett Olympiskt Spel utan detsamma så kan nu handbollspubliken glädjas åt att man får kolla på topphandboll i januari i Ungern och Slovakien.

Nu meddelar det Europeiska Handbollförbundet att man släppt biljetter till samtliga gruppspelsmatcher som spelas i Ungern. De ungerska städerna Budapest, Debrecen och Szeged kommer att stå värd för Grupp A, Grupp B och Grupp C.

Dessa grupper innehåller värdnationen Ungern men samtidigt stora handbollsnationer såsom Danmark, Slovenien, Kroatien och Frankrike bland andra. Vilket innebär att om man vill säkra biljetter till vinterns stora Europamästerskap, så kan man göra det nu. För att hitta biljetterna, klicka HÄR.

Sverige kommer att spela sina matcher i Slovakien där man tillhör Grupp E. Biljetter till Sveriges matcher och övriga lags matcher, som omfattar Grupp D, Grupp E och Grupp F kommer att släppas den 7 september.


Savehof - Ystads IF
Kristianstad - Malmo