Denna sida är för damernas EM, för att komma till herrarnas TV-tablå, klicka här.

TV-tablån nedan kommer att uppdateras inför damernas EM i november 2022.

Här hittar du den kompletta tablån för sändningarna ifrån damernas handbolls EM 2022, som spelas mellan 4-20 november i Slovenien, Nordmakedonien och Montenegro. Det svenska landslaget är ett av de 16 lag som deltar och samtliga av Sveriges matcher kommer att visas i Viasats kanaler samt i streamingtjänsten Viaplay, där även hela turneringen kommer att sändas. Notera att tiderna som angivits i tablån är starttiden för matchen och att sändningarna kan komma att starta en stund innan.

Komplett TV-tablå för handbolls EM 2022

Laddar...

Annons: ⇢ ComeOn - Få upp till 750 kr i bonus

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

TV-tablå för slutspelet EM 2022

Tablån för slutspelet är ännu inte presenterat

Fullständig tablå med tv tider handbolls EM 2020

Handbolls EM har blivit en allt större och större turnering som numera får stort mediautrymme inte bara i Sverige utan även globalt. Damernas europeiska mästerskap i handboll 2020 kommer i Sverige att sändas i Viasats kanaler. Detta innebär att TV3 och TV10 kommer vara kanalerna att hålla koll på under turneringens gång. Detta är inte första gången som Nent Group äger rättigheterna till ett mästerskap i handboll, utan tv-huset är vana vid att hålla i sändningarna.

Förutom detta finns möjligheten att se matcherna i mästerskapet på linjära TV-kanalerna TV3 och TV10 så erbjuder även Nent Group streaming av hela mästerskapet på deras streamingtjänst Viaplay.

Sändningarna av Sveriges EM-matcher

Här hittar du samtliga starttider för Sveriges matcher under damernas handbolls EM 2020. Om laget går vidare till mellanrundan kommer ytterligare tre matcher att spelas, samt att slutspelet innebär ytterligare två matcher.

3 december kl. 20:30: Sverige–Tjeckien
5 december kl. 20:30: Spanien–Sverige
7 december kl. 20:30: Ryssland–Sverige

Stream Handbolls-EM – Streama matcher ifrån handbolls EM 2020

Förutom att Viasat kommer visa matcherna i sina kanaler, har de även rättigheterna för streaming. Detta innebär att du kan följa matcherna i realtid på deras plattform Viaplay. Det är ett utmärkt komplement om man inte har tillgång till TV för att kunna följa mästerskapet via dator eller surfplatta. Det kan även vara ett alternativ för att kunna följa flera matcher samtidigt eller om man föredrar att streama sport på sin TV.

Viaplay kommer även att ha hela mästerskapets utbud vilket gör att man via streamingtjänsten då får tillgång till alla matcher något som inte kommer att vara tillgängligt via TV3 och TV10 där det endast kommer att visas utvalda matcher.

Streaming spelbolag

Att streama sport online direkt via spelbolag har blivit en allt vanligare variant att följa sitt favoritlag eller sin favoritsport på. Flera av de större spelbolagen har köpt upp olika rättigheter att kunna visa sport direkt via sina plattformar. Handbollen är inget undantag och det som krävs för att du ska kunna se matcherna via ett spelbolag är följande;

Att du har ett spelkonto på den aktuella spelsidan, har ett pågående spel eller att du har pengar på ditt konto, hur mycket pengar som du behöver ha på ditt spelkonto kan variera mellan de olika spelbolagen. Vissa matcher och evenemang streams även kostnadsfritt via spelbolagens sidor och då krävs det endast att du loggar in på ditt spelkonto för att kunna se matchen.

En stor fördel med att se matchen direkt via spelbolaget är att man kan då samtidigt som man tittar på matchen då snabbt och enkelt ges möjligheten att kunna spela live på matchen utan att behöva missa något av matchen då dessa kan skötas på samma skärm. En rolig extrakrydda när man följer matchen helt enkelt!

Betsson är det spelbolaget som vi rekommenderar vad gäller livestreaming av sport då deras utbud av livesport som du kan titta på är enormt samt att Betsson är ett spelbolag som har svensk licens.

Experter och kommentatorer under EM

NENT Group sänder samtliga EM-matcher, antingen på Viaplay eller för Sveriges del, TV6. Matcher kommer också att sändas på TV10.
Här nedan ser du vilka programledare, experter och kommentatorer som kommer leda dig genom den bästa handbollsupplevelsen under 2020.

Programledare i studion: Suzanne Sjögren
Experter: Johanna Ahlm, Martin Frändesjö och Claes Hellgren.
Kommentatorer: Robert Perlskog, Anders Bjuhr, Robert Tennisberg och Per Forsberg,
Reporter på plats: Jennifer Kücükaslan.